AUTOCAD TEKENAAR
EN/OF REVIT MODELLEUR

Bent u op zoek naar een professionele AutoCAD tekenaar of een Revit modelleur om in te huren voor een aankomend project?

Iemand met de expertise en ervaring die nodig is om een hoogwaardige technische tekening te maken? 

In het productieproces kunnen kostbare fouten sluipen, die te voorkomen zijn door een ervaren en deskundige tekenaar of modelleur in te huren.

Naast Revit hebben wij ook ruime ervaring met AutoCAD. Rebel Design & Engineering helpt u graag verder indien u een AutoCAD tekenaar of Revit Modelleur wil inhuren.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden door te nemen. 

AutoCAD tekenaar

“AutoCAD en Revit worden vaak gecombineerd.
Zo kan je AutoCAD 2D ontwerpen in een Revit project opnemen.

“AutoCAD en Revit worden vaak gecombineerd. Zo kan je AutoCAD 2D ontwerpen in een Revit project opnemen.

Z

AutoCAD Projecten

Rebel Design & Engineering is een professioneel technisch tekenbureau met ruime ervaring als AutoCAD tekenaar en/of Revit modelleur.

Door onze ervaring met multidisciplinaire projecten, zowel groot als klein, in de Utiliteitsbouw, Offshore en Infra zijn wij in staat om u kwalitatief uitstekende teken- en modelleursdiensten te leveren.

Z

Ontwerpteam

Wij werken graag mee binnen het ontwerpteam waarin wij verantwoordelijk zullen zijn voor het vertalen van de gewenste situatie naar een technische tekening en zullen daarbij goed samenwerken met de ontwerper(s), de projectleider(s) en de werkvoorbereider(s). 

Z

Software programma’s

Wij zijn bekend met AutoCAD 2D/3D, AutoCAD MEP met Stabicad / Nordined / Techline.

Maar ook met softwareprogramma’s als Revit (met Stabi voor Revit / Flexline / The Modus), Navisworks en Solibri en uiteraard Microsoft Word, Excel, Outlook en Powerpoint.

Z

AutoCAD versus Revit

AutoCAD is een veelzijdig tekenprogramma dat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, terwijl Revit een uitgebreid BIM hulpmiddel is, dat je in bijna alle aspecten van een bouwproject ondersteunt.

Revit kan worden gebruikt voor het beheer van alle gegevensinvoer, inclusief CAD-bestanden. AutoCAD en Revit worden daarom regelmatig gecombineerd om AutoCAD ontwerpen in een Revit project op te nemen. 

Wilt u hier meer over weten of wilt u een AutoCAD tekenaar en/of een Revit Modelleur inhuren? Neem gerust contact met ons op. 

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!