DIENSTEN

Rebel Design & Engineering kan u ondersteunen met al uw BIM advies, 3D engineering, opnames, modelleer– en tekenwerk.

Als ZZP Engineer zijn wij vertrouwd met softwarepakketten zoals Revit, Autocad, Navisworks en PDMS.

Indien gewenst kunnen wij ook kleine projecten geheel zelfstandig uitvoeren.
Onderstaand vindt u een korte opsomming van onze diensten. Wij zijn altijd bereid om maatwerk te leveren en met u mee te denken.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.
“Met een praktische en oplossingsgerichte aanpak weten

wij meerwaarde te creëren voor u en uw project”

“Met een praktische en oplossings-gerichte aanpak weten wij meerwaarde te creëren voor u en uw project”
Z

Teken- en modelleerwerk

Het verzorgen van teken- en modelleerwerk als zzp engineer. Indien gewenst op kantoor- of projectlocatie. In overleg zijn ook “bring your own device” projecten mogelijk. Wij verzorgen dan tegen een tegen een geringe meerprijs een high-end PC en de gevraagde software.

Z

Opnames

Opname en/of controle van bestaande en nieuwe installaties. Maar ook opname voor het maken van revisie tekeningen.

Z

BIM kennis sessie

In een BIM kennis sessie kunnen wij bijvoorbeeld tekenkamer, projectleiding en directie meer uitleg geven over de zaken die op de moderne tekenkamer spelen. Aan een manager kunnen wij duidelijk maken waarom kwalitatief goed modelleerwerk de modelleur zo veel tijd kost. Aan een modelleur is weer iets uit te leggen over de contractuele eisen die meegenomen moeten worden in het model. Doel van een kennis sessie is het kweken van wederzijds begrip, met uiteindelijk een beter project resultaat als gevolg.

Z

ZZP Engineering

Wij kunnen uw engineers ondersteunen bij het uitwerken van principeschema’s, flowschema’s en selectie overzichten in bijvoorbeeld Excel. Veel gegevens die benodigd zijn voor uw engineering kunnen wij uit het 3D model halen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stuklijsten, kanaal oppervlaktes en het gewicht van werktuigbouwkundige installaties.

Z

Controle

Het controleren van 3D modellen en witdruk tekeningen op kwaliteit en technische correctheid bijvoorbeeld aan de hand van een BIM protocol, bestek of datasheets als zzp engineer.

Z

Advies

Ook voor advies kunt u bij ons terecht. Daarbij kunt u denken aan ondersteuning en praktisch gerichte training van modelleurs. We laten in een één op één sessie zien wat de mogelijkheden van uw software pakket zijn, hoe je efficiënter kan werken en kunnen helpen met het oplossen van teken-technische vraagstukken.

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!