BIM MODELLEUR

Als modelleur is het “BIMmen” bijna niet weer weg te denken uit de hedendaagse tekenkamer. Maar nog niet elke partij is zover dat in de ontwerp- en tekenfase BIM toegepast kan worden. 

Wij helpen u graag bij de BIM transitie naar deze nieuwe manier van (samen)werken.

Wij helpen u graag bij de BIM transitie naar deze nieuwe manier van (samen)werken. Soms is voor de modelleur een hybride vorm tussen BIM en traditioneel tekenwerk de juiste oplossing.

Samen vinden we de juiste werkwijze die bij uw bedrijfsvoering past.

bim-modelleur

“Als BIM Modelleur weten wij met een praktische en oplossingsgerichte aanpak meerwaarde te creëren

“Als BIM Modelleur weten wij met een praktische en oplossingsgerichte aanpak meerwaarde te creëren

Z

Rebel Design en Engineering

Rebel Design & Engineering is een modern technisch tekenbureau, dat u kan ondersteunen als BIM Modelleur of BIM Coördinator.

Door onze ruime ervaring met grote en kleine multidisciplinaire projecten in de Utiliteitsbouw, Offshore en Infra en met behulp van onze professionele modelleersoftware kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. 

Z

BIM Modelleur

Als BIM Modelleur weten wij met een praktische en oplossingsgerichte aanpak meerwaarde te creëren door zelfstandig tekenwerkzaamheden uit te voeren, waarbij de focus ligt op het uitwerken van een kostenefficiënt en maakbaar ontwerp.

Z

BIM Coördinator

Tijdens de ontwerpfase houdt je als BIM coördinator het 3D model scherp in de gaten. Onze focus ligt o.a. op maakbaarheid, het vermijden van clashes met de bouwpartners en het halen van de gestelde tekenplanning. In de positie van coördinator zorgen we “als spin in een web” vooral voor een goede samenwerking tussen projectleiding, modelleurs en monteurs.

Z

BIM Software

Wij zijn bekend met onder andere deze software pakketten:

  • Autocad 2D / 3D
  • Autocad MEP met Stabicad / Nordined / Techline
  • Revit met Stabi for Revit / Flexline / The Modus
  • Navisworks en Solibri
  • Word / Excel / Outlook / Powerpoint
Z

BIM Kennis

Wij gaan regelmatig naar vakgerichte trainingen en workshops zodat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen de BIM werkmethodiek en bijbehorende software. Er is altijd ruimte voor verbetering zijn wij van mening. Zo kunnen wij met onze diensten optimaal aansluiten bij uw wensen.

Lees meer over ons en onze diensten op deze website en neem bij vragen gerust contact met ons op. 

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!

Interesse in onze diensten of heeft u vragen?

Laat een terugbelverzoek achter!